Nemzetközi gyermekfesztivál

A Šibeniki kultúra kétségtelen különbözősége és a tulajdonképpeni védjegye a Nemzetközi gyermekfesztivál 50 éve óta, a világban az egyedülálló és hagyományos horvát kulturális kinyilvánítás.

A fesztivál először 1958-ban játszott, mert a néhány gyermekművészetnek rajongója azt rendeztek meg, de gyorsan nagy, bonyolult és világhírű fesztivállá válik is. Neki van a három összetevője: a gyerek, a fesztiváli esemény és a város; azért az a multimédiai kultúrális kinyilvánítás a legjobb gyermekművészetnek és gyermekért művészetnek a mutogatása is.

Azokon a napokon Šibenik érdekfeszítő találkozóhely a költők és a gyerekek között; neki van a mozi a régi Goricai lépcsőn, az újságírás, szobrászat, képregény, film és videó, építészet és mérnöki munka, költészet, festés, tervezés, informatika, bábozás, zene és mozgás műhelye, stb. Az egész világ, a minden világrésznek és kultúrának a képviselőjei, találkoznak a városi utcain és térein a sok művészeti és teremtő formában. Ők évek óta ségítnek építeni egy nemesebb, kulturálisabb emberet a mostani egész világra kiterjedő közösségben.

 


www.mdf-sibenik.com

Szabad szobák ellenőrzése


captcha

Kapcsolat

Aurora Apartmani

 

Cím: Braće Polić 27
22000 Šibenik

Telefon: +385 98 266 617

Email: aurora.apartments.sibenik@gmail.com