Zanimljivosti

Pravi gurmani znaju što se krije ispod poklopaca šibenskih teća i što miriše sa žara. U tećama se kuhaju fina jela: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora

Nesumljivu posebnost šibenske kulture i svojevrsni zaštitni znak Šibenika već više od 50 godina predstavlja Međunarodni dječji festival, u svijetu jedinstvena i afirmirana hrvatska kulturna manifestacija.
Za ovaj festival se drži da je jedan od najboljih festivala elektronske glazbe u Europi. Tisuće mladih za vrijeme trajanja festivala zaposjeda kampove, bungalove, restorane, pozornice i plaže u Tisnome i okolici.

3alsa Beach Splash Festival je najveći plesni spektakl na otvorenom, koji se krajem srpnja, točnije od 02.-07.07.2019. održava u hotelskom naselju Solaris, a jedan dio plesnih večeri održava se i u staroj gradskoj jezgri u Šibeniku.

Međunarodni festival animacije Supertoon održati će se u Šibeniku od 21. srpnja do 26. srpnja 2019. godine. Tijekom šest festivalskih dana na sedam lokacija prikazat će se odabrani filmovi u službenim natjecateljskim kategorijama te panoramskim i retrospektivnim projekcijama.

Provjera zauzetosti


captcha

Kontakt

Aurora Apartmani

Adresa: Braće Polić 27
22000 Šibenik

Telefon: +385 98 266 617

Email: aurora.apartments.sibenik@gmail.com