Érdekességek

Az igazi ínyencek azt tudnak, hogy mi a Šibeniki fazék fedője alatt bújik el és mi a Šibeniki rostélytól illat.A fazékban finom ételeket főzünk: a szkampót vagy kagylót buzara módra, a brodetet, a zöldségböl készült főzeléket, a húsból vagy tengeri halból készült rizottót
A Šibeniki kultúra kétségtelen különbözősége és a tulajdonképpeni védjegye a Nemzetközi gyermekfesztivál 50 éve óta, a világban az egyedülálló és hagyományos horvát kulturális kinyilvánítás.

Az a fesztivál az egyik legjobb elektronikus zenének a fesztiválja Európában. Ezer és ezer fiatal elfoglal táborhelyet, bungalót, éttermet, színpadot és tengerpartot Tisnóban és a környező területében.

SBSF a legnagyobb szabad levegő látvány és a július végén játszódik a Solaris szállodában. A tánceste része a Šibeniki óvárosban játszódik is. Több mint 1000 tánckedvelő és 200 tánctanár az egész világból jön, többek között a világhírű táncosok és koreográfusok is.

A nemzetközi rajzfilm fesztivál Supertoon megtörténik Šibenikben 2023. július 24.-tól 28.-ig. A hat fesztiváli nap folyamán a hét helyen látható választott filmek a hivatalos verseny kategóriájaiban és panorámaszerű és visszatekintő projekciójaiban is. 

Szabad szobák ellenőrzése


captcha

Kapcsolat

Aurora Apartmani

 

Cím: Braće Polić 27
22000 Šibenik

Telefon: +385 98 266 617

Email: aurora.apartments.sibenik@gmail.com