Aurora Apartments

Érezd felejthetetlenül magát a szünetén Aurora Apartmani-ban!

Ajánlunk kiváló elhelyezést Šibenik központjában és Dalmácia szívében és gyöngyében is. Mi egyedülállók és különlegesek, mert nekünk van az évszázados tapasztalatunk és munkánk turizmusban, amelyeket adni akarunk a vendégünknek a házi hangulat át.

Ha akar lenni a vendégünk, akkor neki a rendelkezésére áll három lakosztály. Ők modernek és teljesen bútorozottak.

Ajánljuk a műteremlakást két személyre, és két egyszobás lakosztályt 2+2 személyre. Az egyszobás lakosztályok az első emeleten ideálisak a látogatásra a baráttal, mert nekik van a közös bejárata. De, minden lakosztálynak van a saját külön bejárata, azért a tartozkodása individuálisabb. A lakosztályoknak van a légkondicionálása és a központi fűtése is, azért a tartozkodás benne nagyon kényelmes az egész évet.

A lakosztályaink Šibenikben. Šibenik a legöregebb őshonos horvát város az Adriai-tengeren. Ő a Šibenik – Knin megyének a fővárosa és a művelődési, nevelési, kormányzó és gazdasági központja.

A lakosztályaink a magántulajdonban levő házban, az óvárosnak békés területén. Csak 2-3 perccel gyalog elérhető a város főtére, óvárosa és sok történelmi látnivalója (a Szent Jakab katedrális, a Szent Mihály-erőd, a Szent János-erőd, a Barone-erőd, a Szent Lőrinc mediterrán kolostor kertje, múzeumok, galériák, stb.). Gyalog elérhető a városi tengerpart Banj, a kikötő, a pályaudvar és a buszpályaudvar is.

Mialatt a családunk vendége, mindent teszünk meg, hogy jelenjuk Dalmáciát nekik különböző módon.

Szabad szobák ellenőrzése


captcha

Kapcsolat

Aurora Apartmani

 

Cím: Braće Polić 27
22000 Šibenik

Telefon: +385 98 266 617

Email: aurora.apartments.sibenik@gmail.com